De winkel van de Boeketmakerij

Zomersluiting winkel

Beste klanten,

Tijdens de zomerperiode van juni tot en met september is onze winkel gesloten. Bestellen via de webshop is wel gewoon mogelijk.

In deze periode zijn wij van maandag tot en met vrijdag op afspraak geopend.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 06-50641092.

Vriendelijke groet,

De Boeketmakerij

Wanneer

Op donderdag van 11:00 tot 17:00 uur en op vrijdag van 11:00 tot 17:00 uur.

Wat

We verkopen uiteraard onze boeketten. Je kunt wanneer je langskomt een keuze maken uit ons ruime assortiment in boeketten.

Ook hebben we losse biologische theesoorten en allerlei theebenodigdheden voor het maken van een heerlijk kopje verse thee.
Er zijn originele cadeau artikelen met een link naar koffie, thee, chocolade en snoep. Hierin zoeken we steeds naar de allerleukste gifts, zodat je op ieder moment kunt slagen voor een mooi cadeautje.

Onze snoep hebben we al voor je verpakt, je kunt zelf het allermooiste doosje kiezen om je zakje snoep tot een heuse Sweetgift te maken.
De drop die we in onze winkel verkopen komt van de Belgische suikerbakkerij Joris. Heerlijke, natuurlijke drop met gebruik van echte Arabische gom. Arabische gom is een hars van de Acacia. Een uitstekend bindmiddel, maar ook prijzig. De voordelen zijn dat het niet in de mond kleeft, makkelijk oplost, caloriearm is en de darmwerking bevordert.

Naast onze unieke geboorteboeketten voor jongens en meisjes, verkopen we ook boeketten voor zowel een jongetje als een meisje. Leuk voor bijvoorbeeld een babyshower. In onze winkel kun je ook terecht voor allerlei lekkere geboorteproducten in roze en blauw.

Natuurlijk kun je ook de heerlijke chocolade producten en cadeautjes bij ons kopen. In ieder seizoen is het feest met chocolade! Van speculaas-chocoladebol, tot kleine blokjes romige melkchocolade met korreltjes karamel en zeezout.

We vinden het leuk als je langskomt. We pakken je aankoop graag leuk voor je in!

Waarom

  • Omdat we het contact met de klanten zo ontzettend leuk vinden.
  • Omdat we ruimte in ons bedrijfspand hebben.
  • Omdat we iedereen graag de gelegenheid geven een betaalbaar, maar bijzonder cadeautje te kopen.

Waar

De Boeketmakerij
Het Aanleg 9a
9951 SJ Winsum

Grootste Assortiment

Met zorg samengesteld

Voor 16:00 uur besteld

Morgen in huis

Handgemaakte boeketten

De enige en originele

Verassend lekker

Al 18 jaar lang!