Retourneren & annuleren

We gaan ervan uit dat jij, net als de velen die je voor gingen, hartstikke tevreden bent met jouw boeket. Het is echter mogelijk dat je bestelling niet aan je verwachtingen voldoet. Je hebt het recht* om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. De voorwaarde voor het retourneren is dat het folie om het boeket niet geopend is geweest en het boeket nog niet is aangebroken. Na annulering heb je vervolgens 14 dagen om je bestelling naar ons te retourneren op het volgende adres:

De Boeketmakerij
Aanleg 9a
9951SJ Winsum

Wij zullen er vervolgens voor zorgen dat je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten tijdig (binnen 14 dagen na de retourmelding) van ons terug ontvangt. De kosten voor het retourneren naar De Boeketmakerij zijn voor eigen rekening. Voor annuleren en retourneren kun je contact met ons opnemen via info@deboeketmakerij.nl.

*Het herroepingsrecht is enkel van toepassing op consumentenbestellingen en niet op zakelijke/B2B bestellingen

Grootste Assortiment

Met zorg samengesteld

Voor 16:00 uur besteld

Morgen in huis

Handgemaakte boeketten

De enige en originele

Verrassend lekker

Al 18 jaar lang!

Tijdelijk gesloten

Vanwege vakantie zijn wij vanaf 31-5 t/m 18-6 gesloten. Bestellingen kunnen geplaatst worden, maar deze worden pas verwerkt vanaf 19-6. Bedankt voor uw begrip.