Thee cadeau: het ideale geschenk voor elke gelegenheid

Geniet jij ook altijd zo van een vers gezet kopje thee? Weet dan dat je niet de enige bent. Gemiddeld drinken Nederlanders zo’n 3 kopjes thee per dag. Dat maakt een thee cadeau het ideale geschenk voor elke gelegenheid. Moederdag, Vaderdag, een verjaardag of de feestdagen, met een thee cadeau tover je bij de ontvanger altijd een glimlach op het gezicht.Zoek je een thee cadeau dat bij de ontvanger altijd in de smaak valt? Dan helpen we je bij De Boeketmakerij graag. In ons assortiment vind je verschillende thee-chocoladeboeketten, theeboeketten en theepakketten met losse thee waar de ontvanger heerlijk van kan genieten.

origineel kerstpakket

Een origineel kerstpakket

Het jaar vliegt voorbij en voor je het weet staat Kerst alweer om de hoek. Verras dit jaar je medewerkers met een origineel kerstpakket. In ons assortiment vindt je heerlijke kerstgeschenken. Onze kerstgeschenken zijn niet alleen een geweldige manier om je medewerkers te verrassen, maar ook ideaal voor een zakelijke relatie.

Thee Boeket

Een theeboeket is het ideale cadeau voor iedere gelegenheid

Wist je dat er heel wat kopjes thee worden gedronken? Gemiddeld drinken Nederlanders er 3 per dag. Daarom wordt een theeboeket als cadeau altijd gewaardeerd.Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een echte theeliefhebber? Een theeboeket is altijd een goed idee. Bij ons vind je het grootste assortiment aan theeboeketten. Wie maak jij blij met zo’n heerlijk pakket? Het is geweldig om een theeboeket te geven én te krijgen.

Op zoek naar een origineel beterschap cadeau?

Wil je graag iemand in de watten leggen? Geef een origineel beterschapscadeau! Perfect voor mannen, vrouwen en kinderen | Heerlijke boeketten en pakketten!Is er iemand ziek? Een familielid, goede vriend, collega of buur? Dan wil je hem of haar natuurlijk graag opbeuren. Maar het kan best lastig zijn om een geschikt cadeau te vinden. Je wilt natuurlijk graag een origineel beterschap cadeau geven met een persoonlijke touch. Is de ontvanger een man? Een vrouw? Of een kind? Dat vormt ook nog een uitdaging! Bij De Boeketmakkerij hebben we de perfecte cadeaus om iemand mee op te beuren. Onze boeketten en pakketten zijn lekker, persoonlijk en origineel. Of je nu een beterschap cadeau wilt geven aan de koffieleut, chocoladeliefhebber of enthousiaste theedrinker, wij hebben het in ons assortiment! Bestel je het beterschap cadeau voor 16:00 uur, dan bezorgen we het binnen twee werkdagen, bij jou thuis of direct bij de ontvanger.

Hét afscheidscadeau voor meesters & juffen

Heb jij een superleuke meester of juf? En wil je hem of haar graag bedanken voor het schooljaar? Dan wil je natuurlijk een origineel cadeau voor de juf of meester kopen! Maar wat moet je kiezen? Bij De Boeketmakerij hebben wij hele lekkere boeketten als afscheidscadeau voor juf of meester.

Chocolade Boeket

Op zoek naar een origineel relatiegeschenk?

Is er een collega jarig? Is een werknemer 5 jaar in dienst? Heeft een klant iets te vieren? Dan wil je natuurlijk een origineel relatiegeschenk geven. Maar wat geef je dan? Een bosje bloemen? Een lekkere chocoladereep? Of een flesje wijn? Dat kan allemaal, maar wil je iets geven wat ze nog nooit gehad hebben? Geef dan een boeket van De Boeketmakerij cadeau!

Grootste Assortiment

Met zorg samengesteld

Voor 16:00 uur besteld

Morgen in huis

Handgemaakte boeketten

De enige en originele

Verrassend lekker

Al 18 jaar lang!