Op zoek naar een origineel beterschap cadeau?

Wil je graag iemand in de watten leggen? Geef een origineel beterschapscadeau! Perfect voor mannen, vrouwen en kinderen | Heerlijke boeketten en pakketten!

Is er iemand ziek? Een familielid, goede vriend, collega of buur? Dan wil je hem of haar natuurlijk graag opbeuren. Maar het kan best lastig zijn om een geschikt cadeau te vinden. Je wilt natuurlijk graag een origineel beterschap cadeau geven met een persoonlijke touch. Is de ontvanger een man? Een vrouw? Of een kind? Dat vormt ook nog een uitdaging! Bij De Boeketmakkerij hebben we de perfecte cadeaus om iemand mee op te beuren. Onze boeketten en pakketten zijn lekker, persoonlijk en origineel. Of je nu een beterschap cadeau wilt geven aan de koffieleut, chocoladeliefhebber of enthousiaste theedrinker, wij hebben het in ons assortiment! Bestel je het beterschap cadeau voor 16:00 uur, dan bezorgen we het binnen twee werkdagen, bij jou thuis of direct bij de ontvanger.

Beterschapscadeau man

Is je vader, oom, buurman, leraar of goede vriend ziek? Dan wil je hem natuurlijk graag een hart onder de riem steken. Misschien ga je op bezoek en wil je een cadeautje meenemen. Dan is een boeket of pakket van De Boeketmakerij de perfecte keuze. We hebben verschillende boeketten in ons assortiment. Denk aan het koffieboeket of chocoladeboeket. We gebruiken papier en ingrediënten die het boeket uitermate geschikt maken als beterschap cadeau voor de man. Geef bij het bestellen eventuele wensen of allergieën door. Dan houden we daar bij het samenstellen van het boeket rekening mee.

We hebben ook cadeaupakketten in ons assortiment. Wil je de zieke opbeuren met een heerlijk ontbijtje of een gezellige high tea? Geef dan een van onze pakketten cadeau.

Beterschapscadeau vrouw

Is je moeder, tante, buurvrouw, lerares of goede vriendin ziek? Dan wil je er natuurlijk alles aan doen om haar goed te laten voelen. Ga je op ziekenbezoek? Dan wil je vast een leuk cadeau meenemen. Kies voor een boeket of pakket van De Boeketmakerij. Dan heb je een origineel beterschapscadeau voor vrouwen. We hebben verschillende boeketten in ons assortiment. Voor de theeleut en de chocoladeliefhebber tot de zoetekauw en koffieleut! Onze boeketten zijn handgemaakt. Bij het samenstellen van het boeket gebruiken we papier en ingrediënten die het een uitermate geschikt beterschapscadeau voor de vrouw maakt.

Bij het bestellen kun je eventuele wensen en allergieën doorgeven waar we rekening mee moeten houden.

We hebben ook mooie cadeaupakketten in ons assortiment. Geef een high tea of een ontbijtje cadeau.

Beterschapscadeau bezorgen

Is je broertje of zusje, neefje of nichtje, klasgenoot of goede vriend(in) ziek? Dan wil je natuurlijk een leuk cadeau geven! Bij De Boeketmakerij hebben we leuke en vooral lekkere boeketten voor kinderen, zoals het snoepboeket en het spekboeket. Hiermee geef je een kind een echte opkikker! De handgemaakte boeketten stellen we speciaal samen voor kinderen. Door het vrolijke papier en het heerlijke snoep, beurt ieder kind dat dit als beterschapscadeau krijgt direct op.

Bij het bestellen kun je eventuele wensen en allergieën doorgeven waar we rekening mee moeten houden.

Beterschapscadeau kind

Wil je de zieke graag opbeuren, maar ben je zelf helaas niet in de gelegenheid om op bezoek te gaan? Dan bestel je een boeket of pakket in onze webshop en laat je dit bij de ontvanger bezorgen. We doen ons best om het beterschapscadeau binnen twee werkdagen te bezorgen. We zetten ook graag een stapje extra om het beterschapscadeau zo persoonlijk mogelijk te maken. Daarom zit bij elk boeket een handgeschreven kaartje met een persoonlijke tekst naar keuze. Bij het bestellen van het cadeau geef je in de opmerkingen aan wat er op het kaartje moet staan.

De foto bij het product in de webshop kan afwijken van het daadwerkelijke boeket, maar we proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de ontvanger. Een deel van onze producten is seizoensgebonden, wat betekent dat we niet ieder seizoen dezelfde inhoud kunnen garanderen. Wil je zeker weten dat er bepaalde producten in het boeket of pakket zitten? Neem dan contact met ons op. Dan overleggen we wat er mogelijk is.

Klein beterschapscadeau

Onze boeketten hebben verschillende afmetingen. We hebben een klein beterschapscadeau en grote boeketten. Het kleine boeket is perfect om cadeau te geven aan één persoon. Er zitten voldoende producten voor één persoon in. Daarnaast neem je het kleine beterschapscadeau makkelijk mee als je bijvoorbeeld lopend of op de fiets bent. Stel je met meerdere mensen een groot pakket samen met allerlei cadeautjes erin? Ook dan is het kleine boeket perfect! Je verwerkt het makkelijk in een groot pakket.

Boeket op maat

Wat is de lievelingskleur van degene aan wie je het beterschap cadeau wilt geven? Onze boeketten zijn verkrijgbaar in bijna alle kleuren van de regenboog. Of hij of zij nu houdt van geel, rood, blauw of roze, we hebben altijd een geschikt boeket in ons assortiment!

Heb je speciale wensen? Bijvoorbeeld een speciale papiersoort? Of wil je zelf de ingrediënten samenstellen? Dat kan! Neem daarvoor contact met ons op. Dan overleggen we hoe we het boeket helemaal naar wens samenstellen. De levertijd van het boeket kan hierdoor wel wat langer zijn, maar ook dit overleggen we graag.

Grootste Assortiment

Met zorg samengesteld

Voor 16:00 uur besteld

Morgen in huis

Handgemaakte boeketten

De enige en originele

Verrassend lekker

Al 18 jaar lang!