Tips voor een origineel Vaderdag cadeau

Niet iedereen vindt het even makkelijk een Vaderdag cadeau te verzinnen. Hoe vaak heb jij je vader al een lekker geurtje of een fles goede whisky cadeau gegeven met Vaderdag? Is het niet eens tijd voor wat anders? Een echt uniek Vaderdag cadeau? Wij durven te wedden dat je vader nog nooit een eetbaar boeket voor Vaderdag gekregen heeft. Liefde gaat door de maag, zeker bij mannen. Dus verras je vader met een origineel boeket van De Boeketmakerij! Wij hebben verschillende soorten boeketten in ons assortiment speciaal voor vaderdag.

Een uniek Vaderdag cadeau

Niet iedereen vindt het even makkelijk een Vaderdag cadeau te verzinnen. Hoe vaak heb jij je vader al een lekker geurtje of een fles goede whisky cadeau gegeven met Vaderdag? Is het niet eens tijd voor wat anders? Een echt uniek, origineel Vaderdag cadeau? Wij durven te wedden dat je vader nog nooit een eetbaar boeket voor Vaderdag gekregen heeft. Liefde gaat door de maag, zeker bij mannen. Dus verras je vader met een origineel boeket van De Boeketmakerij! Wij hebben verschillende soorten boeketten in ons assortiment speciaal voor vaderdag.

Een persoonlijk Vaderdag cadeau

Jij weet als de beste waar je vader van houdt. Misschien is hij wel een enorme koffieliefhebber of houdt hij van een speciale smaak thee. Wij hebben verschillende standaard boeketten in ons assortiment maar maken voor Vaderdag graag een boeket op maat. We kijken graag naar wat er mogelijk is. Zo geef je een extra persoonlijke touch aan je Vaderdag cadeau.

Maak je Vaderdag cadeau helemaal af door een persoonlijke boodschap toe te voegen aan het boeket. Bij ieder Vaderdag cadeau doen we een handgeschreven kaartje waar we jouw boodschap op zetten. Zo maak je dit unieke cadeau ook nog eens heel persoonlijk. Hiermee kun je jouw vader laten zien wat hij voor je betekent!

Een cadeau om van te genieten

Met een boeket van De Boeketmakerij geef je een Vaderdag cadeau waar je vader van zal genieten. Liefde gaat door de maag en dat snappen wij maar al te goed. Naast onze boeketten hebben wij daarom ook verschillende cadeaupakketten. Hier pak je echt goed mee uit.

Verwen je vader met een heerlijk uitgebreid ontbijt op bed of aan de keukentafel op de zondagochtend. Maak van het koffiemoment een feestje met heerlijke bonbons en andere chocolaatjes. Naast onze boeketcadeau’s hebben we namelijk ook cadeaupakketten in de thema’s: koffie, thee, chocolade en ontbijt.

Een cadeau voor iedere vader!

Ons assortiment is groot, dus voor iedere vader zit er een perfect cadeau tussen. We hebben speciale Vaderdag boeketten, maar ook boeketten met andere thema’s. Houdt je vader van kunst? Geef hem dan het Mondriaan Chocoladeboeket. Is hij Fries? Geef hem dan het Theeboeket Fries.

Wil je een Vaderdag cadeau voor de aanstaande vader geven? Geef hem dan één van de prachtige geboorteboeketten.

Cadeau voor de koffieliefhebber

Houdt jouw vader erg van koffie? Dan zijn onze koffieboeketten of het koffiepakket perfect! Niet alleen zitten hier de heerlijkste koffiebonen in, ook is het boeket gevuld met lekkernijen waar je vader gegarandeerd gek op is!

In onze koffieboeketten en -pakketten zitten producten van kwalitatieve merken als Nescafé, Douwe Egberts of Simon Lévelt.

Cadeau voor de theeleut

Is jouw vader meer een echte theeleut? Ga dan voor één van onze theeboeketten of het High Tea pakket. Drink samen een heerlijke kop thee of geniet van een High Tea. Ondertussen kun je heerlijk bijkletsen, samen een serie kijken of een spel spelen!

In onze theeboeketten en -pakketten zitten producten van kwalitatieve merken als Twinings.

Cadeau voor de chocoladeliefhebber

Is jouw vader gek op chocolade? In dat geval zijn de chocoladeboeketten en het chocoladepakket perfect! Deze geweldige Vaderdag cadeaus zijn gevuld met handgemaakte chocoladebonbons en andere chocolade lekkernijen. Wie kan daar nu van afblijven?

In onze chocoladeboeketten en -pakketten zitten producten van kwalitatieve merken als Merci, Sorini of Rovelli.
Grootste Assortiment

Met zorg samengesteld

Voor 16:00 uur besteld

Morgen in huis

Handgemaakte boeketten

De enige en originele

Verrassend lekker

Al 18 jaar lang!