Zakelijke cadeaus en relatiegeschenken

Voor elke gelegenheid, of het nou een jubileum of verjaardag is, kan het geven van een uniek cadeau echt het verschil maken. Zo geef je met onze handgemaakte pakketten en boeketten iets wat ze niet snel zullen vergeten. Zoek je dus een origineel geschenk voor een zakelijke relatie, werkgever of collega? Dan zit je met de cadeaus van De Boeketmakerij goed!
Onze boeketten en pakketten vullen we met heerlijke lekkernijen. Voor iedere lekkere trek hebben wij een passend cadeau!

Een origineel geschenk voor een collega of zakelijke relatie

Ben je op zoek naar een origineel geschenk voor een jubileum of verjaardag? Of een leuk cadeau voor een zakelijke relatie of werknemer? Dan zit je met de boeketten en pakketten van De Boeketmakerij goed! 

Boeketten

Onze boeketten zijn een lust voor het oog en de maag. Met een boeket geef je een origineel cadeau aan een werknemer die 10 jaar in dienst is, een geschenk aan een zakelijke relatie of een cadeau aan je werkgever. 

We hebben verschillende boeketten in ons assortiment. Geef de chocoladefan een bloemetje van chocolade, verwen de koffie- of theeleut met een heerlijk koffieboeket of theeboeket of geeft de liefhebber van zoetigheid een onweerstaanbaar snoepboeket.

Pakketten

Al onze pakketten worden met de hand gemaakt en door ons persoonlijk samengesteld. Zo geef jij een gepersonaliseerd cadeau aan jouw werkgever, een werknemer die een jubileum viert of aan een zakelijke klant. 

De pakketten bestaan uit een klein boeket met nog allerlei andere lekkernijen in overvloed. Zo kan degene aan wie jij het pakket cadeau doet, het ook delen met de mensen om hen heen. Geef een heerlijke high tea cadeau of verwen iemand met een ontbijtpakket. 

Al onze boeketten en pakketten zijn te vinden in de webshop. Neem hier een kijkje in de online shop voor inspiratie en bestel direct! Wil je graag persoonlijk advies over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Al onze pakketten worden met de hand gemaakt en door ons persoonlijk samengesteld. Zo geef jij een gepersonaliseerd cadeau aan jouw werkgever, een werknemer die een jubileum viert of aan een zakelijke klant.

Jazer, leuk! Wij schrijven een persoonlijk kaartje met jouw eigen tekst. Onze cadeau kaartjes zijn altijd gratis.
Wanneer je op een werkdag voor 16.00 uur besteld, geven we het nog dezelfde dag mee voor verzending. In principe wordt het dan de volgende werkdag bij je bezorgd. Maar hierin zijn we afhankelijk van PostNL.
Helaas kunnen wij geen afleverdatum waarborgen, hiervoor zijn we afhankelijk van de bezorgdiensten. Wel kunnen we een verzenddatum garanderen, zodat je ook ruim van tevoren een bestelling kan plaatsen.
Ja, dit is geen probleem zolang het naar één bezorgadres gaat. Wil je het naar verschillende adressen versturen, dan plaatst je verschillende bestellingen.
Per mail ontvang je een overzicht van de bestelling. Dit kan je beschouwen als een factuur. Wanneer je wel graag apart een factuur ontvangt, vermeld het dan even bij de bestelling.
Neem hiervoor gerust even contact met ons op.
Ja, dat doen we graag en er is veel mogelijk. Stuur gerust een mailtje of chat via Facebook of Instagram.
Ja, wanneer je contact met ons opneemt dan kunnen we je hiermee direct helpen en overleggen wat er mogelijk is.
Grootste Assortiment

Met zorg samengesteld

Voor 16:00 uur besteld

Morgen in huis

Handgemaakte boeketten

De enige en originele

Verrassend lekker

Al 18 jaar lang!

Tijdelijk gesloten

Vanwege vakantie zijn wij vanaf 31-5 t/m 18-6 gesloten. Bestellingen kunnen geplaatst worden, maar deze worden pas verwerkt vanaf 19-6. Bedankt voor uw begrip.